REXLOT

Rexlotin arpa ja lotto liiketoiminnan kehitystä voi seurata kuukausittain koko alan volyymijulkaisun myötä, mikä on melko tarkkaa tietoa, koska sen julkaisee Kiinan valtiovarainministeriö mikä saa peleistä hyväntekeväisyyteen menevät tuotot.  Rexlot julkaisee oman taloudellisen tuloksensa vain puoiivuosittain, monen muun Kiina yhtiön tapaan.

Joulukuun luvut on juuri julkaistu ja hyväntekeväisyyspelien volyymikasvua oli Joulukuussa + 19 %. Tammi-Joulukuun vuosikasvuksi muodostui +18 %.    

Kommentit luvuista.   Raaputusarpojen vuosikasvu oli heikompaa, johtuen niiden teknisen koon muutoksista ja raaaputusarvat ovat tärkeä Rexlotille. Muutos tapahtui alkusyksyksystä ja kk-luvuista käy ilmi, että tilanne on normalisoitumassa niiden suhteen.  Arpajaispelien kokonaistilanne näyttää lupaavalta, kun Joulukuu päätyi kovempaan kasvuun, kuin syksyn aiemmat kuukaudet ja vuosikasvu keskimäärin.

Olen Joulukuun lukuihin erittäin tyytyväinen.

 

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.