Merkintä

Rahaston merkitseminen

PYN Eliten merkintäpäivä on joka kuukauden viimeinen pankkipäivä. Merkintämaksujen tulee näkyä rahaston pankkitilillä merkintäpäivänä klo 18:00 mennessä. PYN Eliten minimimerkintäsumma on 10 000 eur. Jos olet jo sijoittanut PYN Eliteen, lisämerkinnän minimisumma on 2 000 eur.  Merkintätoimeksianto on sitova.


Seuraava merkintäpäivä on perjantai 26.2.2021.

Tee merkintä verkkopankkitunnuksilla

Yksityishenkilönä teet helpoiten merkintäilmoituksen verkkopalvelussamme tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi ja täyttämällä verkkomerkintälomakkeen. Lomakkeen lähettämisen jälkeen tulee merkintämaksu maksaa vielä erikseen rahaston pankkitilille tilisiirrolla esim. verkkopankistasi. Maksuohjeet saat sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet merkintäilmoituksesi.

Aloita

Tee merkintä lomakkeella

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai merkitsijänä on yritys/yhteisö, täytä oheinen pdf-merkintälomake, tulosta ja allekirjoita se ja lähetä vaadittavien liitteiden kanssa PYN Fund Managementiin sähköpostiosoitteeseen viimeistään merkintäpäivänä.

Yksityiset (pdf)Yritykset (pdf)

Ennen merkintää tutustu huolellisesti rahaston Avaintietoesitteeseen, Rahastoesitteeseen sekä Rahaston sääntöihin. Niistä käy ilmi yksityiskohtaiset merkintä- ja lunastusehdot, jotka asiakkaana hyväksyt maksaessasi merkintämaksun. Merkinnästä lähetetään aina kirjallinen laskelma osuudenomistajalle.

Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää rahastomerkintää koskien, autamme mielellämme. Ota yhteyttä: puh. 09-27070400 tai

Lue lisää ala-aikäisten ja muiden vajaavaltaisten rahastomerkinnöistä