Merkintä

PYN Eliten merkintäpäivä on joka kuukauden viimeinen pankkipäivä.

 

Rahaston merkitseminen

PYN Eliten merkintäpäivä on joka kuukauden viimeinen pankkipäivä. Merkintämaksujen tulee näkyä rahaston pankkitilillä merkintäpäivänä klo 18:00 mennessä. PYN Eliten minimimerkintäsumma on 10 000 euroa. Jos olet jo sijoittanut PYN Eliteen, lisämerkinnän minimisumma on 2 000 euroa. Merkintätoimeksianto on sitova.

Seuraava merkintäpäivä on 31.1.2023.

Tee merkintä verkkopankkitunnuksilla

Yksityishenkilönä teet helpoimmin merkintäilmoituksen verkkopalvelussamme täyttämällä merkintälomakkeen ja allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Lomakkeen lähettämisen jälkeen tulee merkintämaksu maksaa rahaston pankkitilille tilisiirrolla esimerkiksi verkkopankistasi. Maksuohjeet saat sähköpostiisi, kun olemme vastaanottaneet merkintäilmoituksesi.
Aloita

Tee merkintä lomakkeella

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai merkitsijänä on yritys/yhteisö, täytä oheinen pdf-merkintälomake, tulosta ja allekirjoita se ja lähetä vaadittavien liitteiden kanssa PYN Fund Managementin sähköpostiosoitteeseen viimeistään merkintäpäivänä.

Yksityishenkilöt (pdf)Yhteisöt (pdf)

Ennen merkintää tutustu huolellisesti rahaston avaintietoasiakirjaan, rahastoesitteeseen sekä rahaston sääntöihin. Niistä käy ilmi yksityiskohtaiset merkintä- ja lunastusehdot, jotka asiakkaana hyväksyt maksaessasi merkintämaksun. Merkinnästä lähetetään aina kirjallinen laskelma osuudenomistajalle.

Mikäli sinulla on kysyttävää rahastomerkintää koskien, autamme mielellämme. Ota yhteyttä puhelimitse 09-27070400 tai laita sähköpostia osoitteeseen

Lue lisää ala-aikäisten ja muiden vajaavaltaisten rahastomerkinnöistä

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.