Lunastus

Mikäli haluat lunastaa osittain tai kokonaan rahasto-osuuksiasi, tulee lunastuspyyntö esittää kirjallisesti PYN Fund Management Oy:lle. PYN Eliten lunastuspäivä on joka kuukauden viimeinen pankkipäivä. Lunastusilmoitus tulee jättää viimeistään viimeistään kuukauden 15. päivä, tai mikäli tämä ei ole suomalainen pankkipäivä, tätä edeltävänä suomalaisena pankkipäivänä.

Ilmoita lunastuksesta

Kesäkuun lunastuspäivä on 30.6.2023. Ilmoitus on jätettävä viimeistään 15.6.2023. 

Kun vastaanotamme lunastusilmoituksen, vahvistamme asian aina erillisellä sähköpostilla henkilökohtaisesti. Mikäli teet lunastusilmoituksen ja emme ole sinuun seuraavaan arkipäivään mennessä yhteydessä, pyydämme soittamaan 09-27070400 tai ottamaan yhteyttä sähköpostitse . Vasta vahvistuksemme jälkeen lunastusilmoitus on vastaanotettu.

Lunastusilmoitus verkkopankkitunnuksilla

Yksityishenkilönä voit jättää lunastusilmoituksen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi ja täyttämällä ja lähettämällä sen jälkeen sähköisen lunastusilmoituksen.

Yksityishenkilön lunastusilmoitus Yhteisön lunastusilmoitus

Lunastusilmoitus lomakkeella

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai lunastajana on yritys/yhteisö, täytä oheinen pdf -lunastuslomake ja toimita se vaadittavien tunnistautumisasiakirjojen kanssa PYN Fund Managementiin allekirjoitettuna sähköpostiosoitteeseen .

Lunastusilmoitus (pdf)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.