Lunastus

Mikäli haluat lunastaa osittain tai kokonaan rahasto-osuuksiasi, tulee lunastuspyyntö esittää kirjallisesti PYN Fund Management Oy:lle. PYN Eliten lunastuspäivä on joka kuukauden viimeinen pankkipäivä. Lunastusilmoitus tulee jättää viimeistään lunastuspäivää edeltävän kalenterikuukauden viimeisenä pankkipäivänä.

Ilmoita lunastuksesta

Syyskuun lunastuspäivä on 30.9.2021. Lunastusilmoitusten jättöaika on päättynyt. 

Lokakuun lunastuspäivä on 29.10.2021. Lunastusilmoitus on jätettävä viimeistään 30.9.2021.

Kun vastaanotamme lunastusilmoituksen, vahvistamme asian aina erillisellä sähköpostilla henkilökohtaisesti. Mikäli teet lunastusilmoituksen ja emme ole sinuun seuraavaan arkipäivään mennessä yhteydessä, pyydämme soittamaan 09-27070400 tai ottamaan yhteyttä sähköpostitse . Vasta vahvistuksemme jälkeen lunastusilmoitus on vastaanotettu.

Lunastusilmoitus verkkopankkitunnuksilla

Yksityishenkilönä voit jättää lunastusilmoituksen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi ja täyttämällä ja lähettämällä sen jälkeen sähköisen lunastusilmoituksen.

Aloita

Lunastusilmoitus lomakkeella

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai lunastajana on yritys/yhteisö, täytä oheinen pdf -lunastuslomake ja toimita se vaadittavien tunnistautumisasiakirjojen kanssa PYN Fund Managementiin allekirjoitettuna sähköpostiosoitteeseen .

Lunastusilmoitus (pdf)