Ho Chi Minh City Stock Exchange suljettuna 23. ja 24.1.2018

Toinen Vietnamin pörsseistä, Ho Chi Minh City Stock Exchange (HOSE), on ollut suljettuna tiistaina 23. tammikuuta ja sen on ilmoitettu olevan suljettuna myös huomenna keskiviikkona 24.1.2018. Sulkemisen syyksi on ilmoitettu pörssin kaupankäyntijärjestelmässä maanantaina pörssin sulkemisaikaan ilmaantuneet tekniset ongelmat. Kaupankäynti Vietnamin toisessa, Hanoissa sijaitsevassa, pörssissä (HNX) on jatkunut normaalisti. PYN Eliten päivittäinen osuudenarvo lasketaan, kuten normaalisti Vietnamin pankkipyhinä, eli hyödyntäen HOSE:n viimeisiä kaupankäyntikursseja. Seuraamme tilanteen kehittymistä. Pörssin virallinen tiedote asiasta: https://www.hsx.vn/Modules/Cms/Web/ViewArticle/f24b8541-42d4-42bc-a48a-8a77c9f75acb

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.