Vietnamin kiihtyvän talouskasvun pitäisi tuoda pörssiä ylöspäin

Vietnamin taloudessa tapahtuu hyviä asioita, vaikka sitä ei voikaan viime aikojen kurssilaskusta päätellä. Tässä sijoittajakirjeessä kerromme muun muassa näistä edistysaskelista:

  • Vietnamin korot on saatu alas ja yritysvelkakirjamarkkina on normalisoitumassa.
  • Keskuspankki on luonut suotuisat olosuhteet kasvulle. Kolmannella neljänneksellä Vietnamin bkt kasvoi +5,3 prosenttia, ja syyskuussa Vietnamin vienti kääntyi kasvuun.
  • Vietnamin pörssissä on nyt edullisia osakkeita. P/S-luku 1,3 kertoo, että pörssissä on selvää nousupotentiaalia seuraavalle 12 kuukaudelle.
  • Vietnamin pörssiuudistuksia odotettavissa, ja markkinavalvoja SCC:n ja isojen brokeritalojen muodostamissa työryhmissä haetaan ratkaisuja esimerkiksi osakekauppojen setlauksen vastuukysymyksiin.
  • Presidentti Joe Bidenin vierailun yhteydessä USA ja Vietnam julistivat maiden välisen suhteen olevan jatkossa kokonaisvaltainen strateginen kumppanuus. Tämä tarkoittaa muun muassa maiden välisen taloudellisen yhteistyön kehittymistä aivan uudelle tasolle.

Pääset lukemaan uuden sijoittajakirjeen tästä.

 

Tärkeää tietoa kirjoituksesta ja rahastosta

Oheinen julkaisu on markkinointimateriaalia. Ennen merkintää tutustu huolellisesti rahaston Avaintietoasiakirjaan, Rahastoesitteeseen sekä Sääntöihin. Esitetty materiaali perustuu PYN Fund Managementin näkemykseen markkinoista ja sijoitusmahdollisuuksista. PYN Elite Erikoissijoitusrahasto sijoittaa varansa hyvin kohdennetusti reunamarkkinoille ja pieneen määrään yhtiöitä. Sijoitustapaan liittyy tavanomaista, laajalle hajautettua osakesijoittamista suurempi riski arvonvaihteluista. Sijoituksen arvo voi laskea voimakkaasti epäsuotuisassa markkinatilanteessa tai yksittäisen epäonnistuneen sijoituksen johdosta. On mahdollista, että esityksessä esitetyt arviot talouskehityksestä tai yritysten liiketoiminnan kehityksestä eivät toteudu esitetyllä tavalla ja niihin liittyy olennaisia epävarmuuksia.