Vietnamin tuloskasvusta nuotit lähivuosille

— 21.09.2021

Tuoreessa sijoittajakirjeessämme kerromme lyhyesti ja ytimekkäästi perustelut myönteisille odotuksillemme Vietnamin pörssikehityksestä. Lähivuosien tuloskasvunäkymät ovat erinomaiset, ja oletamme Vietnamissa alkusyksystä rajusti nousseiden koronalukemien jo kääntyneen laskuun.

PYN Eliten salkun pankit, TPB, HDB, MBB ja CTG, ovat tuoneet hyviä tuottoja, mutta pankkien arvostukset ovat edelleen vaatimattomia suhteessa niiden lähivuosien kasvuun. VRE (ostoskeskukset), ACV (lentokentät), VEA (autot ja mopedit), CEO (lomakiinteistöt) ja SCS (lentorahti) kuuluvat osakkeisiin, joiden tuottokehitys voi yllättää myönteisesti seuraavien vuosien aikana, kun koronaepidemian negatiiviset tulosvaikutukset on täysin ohitettu. Toisaalta mahdolliset uudet tartunta-aallot ja rajoitustoimet voivat viivästyttää tuottokehitystä.

Lisää sijoittajakirjeessä tästä linkistä.

 

Tärkeää tietoa kirjoituksesta ja rahastosta

Kirjoituksessa esitetty materiaali perustuu PYN Fund Managementin näkemykseen markkinoista ja sijoitusmahdollisuuksista. PYN Elite Erikoissijoitusrahasto sijoittaa varansa hyvin kohdennetusti reunamarkkinoille ja pieneen määrään yhtiöitä. Sijoitustapaan liittyy tavanomaista, laajalle hajautettua osakesijoittamista suurempi riski arvonvaihteluista. Sijoituksen arvo voi laskea voimakkaasti epäsuotuisassa markkinatilanteessa tai yksittäisen epäonnistuneen sijoituksen johdosta. On mahdollista, että esityksessä esitetyt arviot talouskehityksestä tai yritysten liiketoiminnan kehityksestä eivät toteudu esitetyllä tavalla ja niihin liittyy olennaisia epävarmuuksia.

Sijoittajakirje.pdf

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.