Pörssit

— 22.11.2018

Vietnamin osakemarkkina on viime päivinä ottanut melko hyvin vastaan USA:n heikkoja pörssipäiviä, ja vaikuttaisi siltä, että Vietnamin pörssi-indeksi on löytämässä vahvaa ostopotentiaalia uudestaan indeksitasolta 900 (huhtikuun huipputaso 1200). Erityisesti Vietnamin markkinan keskisuurten ja pienten yhtiöiden hintataso on päässyt valahtamaan erittäin houkuttelevaksi, koska nämä osakkeet eivät saaneet osakseen syksyn 2017 ja alkuvuoden 2018 pörssirallia, joka kohdistui vain Vietnamin markkina-arvoltaan suurten yhtiöiden osakkeisiin.

PYN Eliten salkun pankkiosakkeiden hintakehitys on ollut heikkoa vuoden 2018 aikana, vaikka vuoden 2018 tulokset tulevat olemaan erittäin vahvoja, emmekä näe mitään ongelmia terveelle bisneksen kasvulle 2019. Kiinteistö- ja rakennusalan yhtiömme tulevat kirjaamaan erittäin vahvat tulokset erityisesti Q4 2018. MWG jatkaa vuonna 2018 vankkaa liikevaihdon ja tuloksen kasvuaan, ja aivan viime viikkojenkin tiedot yhtiön tuloskehityksestä ovat olleet hyvin lupaavia. Näiden lisäksi salkussamme on useita mielenkiintoisia yhtiökohtaisia tilanteita päällä.

Vaikka juuri viime aikoina pörssit ovat yleisemmin olleet laajalti laskupaineissa, niin uskomme lähiaikoina sovittavan USA-Kiina -kauppasopimuksen saavan sentimentin kääntymään ja tuloskasvuodotukset jälleen myönteisiksi vuodelle 2019.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.