Rexlot: myönteinen odotus

— 11.03.2016

Rexlotin ylimääräinen, 18. maaliskuuta järjestettävä yhtiökokous lähestyy. Kokouksessa päätetään Sinodata-tytäryhtiön myynnistä, joka mahdollistaa VVK-lainan poismaksun ja Rexlotin ylimääräisen osingon.

Rexlot on tällä viikolla antanut ulos toiveikkaan pörssitiedotteen, jossa oletetaan osakkeen palautuvan kaupankäyntiin Hongkongin pörssilistalle yritysmyyntipäätöksen ja yhtiön 2015 tilinpäätöksen julkaisun jälkeen.

Samaan aikaan olemme myös saaneet myönteisiä uutisia, että Kiinan onlineveikkauspeliyhtiöt ovat jo aloitelleet testausmielessä paluuta normaaliin liiketoimintaan. Tämä vahvistaa näkemyksiä siitä, että onlinepelien uudelleenlisensiointi olisi tapahtumassa lähikuukausien aikana. Tällä olisi merkittävä vaikutus Rexlotin omistaman okooo.com -onlinepeliyhtiön näkymille.

Rexlotin osuus PYN Eliten salkussa on 3,8 %. Omistamme 700 milj Rexlotin osaketta. Osakkeen salkkuarvostus laskettiin 0,132 HKD tasolle vuoden 2015 aikana osakkeen kaupankäynnin keskeytyksen vuoksi ja vuonna 2016 osakkeen arvostus on pidetty paikallaan. Rexlotin osake on nyt arvostettu PYN Eliten salkussa arvolla 0,2 P/B. Ohessa liitteet, joissa Rexlotin arvostuskaavio ja tapahtumien aikataulutus.

Rexlot valuation
Rexlot events

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.