Mobile World ESOP

— 03.03.2015

Mobile Worldin osake on heilahdellut viimeaikoina johtuen lähestyvästä yhtiökokouksesta, joka on perjantaina 6. maaliskuuta. Kokouksessa vahvistetaan yhtiön erinomainen tulos vuodelta 2014, vahvat näkymät ja tavoitteet vuodelle 2015 sekä 4/1 rahastoanti. Tilanteen tekee kuitenkin kiikkeräksi yhtiön perustajan ajamat henkilökuntaoptiot (ESOP), joista taitetaan peistä muiden sijoittajien kanssa me mukaanlukien.

Kyse on optioiden määrästä ja ehdoista. Me sekä toinen merkittävä omistajataho olemme molemmat lähestyneet yhtiön hallitusta kirjeitse ja pitäneet keskustelua asiasta yllä ennen yhtiökokousta.

Itselläni on torstaiaamuna 5. maaliskuuta klo 7 am tapaaminen Saigonissa yhden yhtiön hallituksen jäsenen kanssa, joka pyysi minut neuvotteluun ennen heidän 8:30 am alkavaa hallituksen kokousta.

Mielestäni kaikkien osapuolten kannat ovat hyvin perusteltuja, mutta katsotaan mihin asiassa päädytään. Kaikissa tapauksissa haluaisimme ehdottomasti pysyä tämän vietnamilaisen menestystarinan pääomistajana, nyt omistamme 7 % ja yhtiön paino salkussamme on yli 13 %. Mielestämme tämä menestystarina on vasta aluillaan.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.