Bangkokin kuulumiset

Kuningas oli talla viikolla konsertissa ja eilen kavi vaimoaan, Kuningatarta tervehtimassa kun han oli terveystarkastuksessa. Kuningas nayttaa vanhalta ja vasyneelta, mutta niin kai han taitaa ollakin vanha ja vasynyt. Hienoa, etta han on selvastikin toipunut viime vuoden tulehdussairaudesta, vaikka saakin hoitoa edelleen. Long Live the King.

Thaimaan onnellisuusmittauksessa (GROSS HAPPINESS) thaimaalaisten tarkeimmat onnellisuuden tuottajat olivat Kuningas ja oma perhe.

Viikon puhutuin asia on ollut tv-tahti Annien vauvan isyys. Annie on kertonut, etta on ollut laulajatahti Filmin kanssa sillai, mutta Film kiistaa isyyden ja Annie ei halua dna-testeja. Levy-yhtio vaittaa syytteet Filmia kohtaan kohtuuttomiksi ja vetoaa etta Annie on riiannut muidenkin kanssa. Tarinan runsaat ainekset tayttanevat Bangkokin mediat myos ensi viikolla.

Sunnuntaina saatetaan tehda Bangkokissa tenniksen ATP turnausten suomalaishistoriaa, kun finaaliotteluun astuu Jarkko Nieminen. Peli pelataan melko kaukana keskustasta Muan Thong Thanin Impact Areenalla, missa jarjestetaan myos superkonsertteja ja messutapahtumia.

Eliten salkun uusimmat lisaykset osakemeklarifirmat ASP ja KGI ovat hyvassa menossa porssissa ja niiden upeat Q3 tulokset julkaistaneen lokakuun vimeisella viikolla. Osuuksien arvojen kehitysta jonkin verran vaimentaa euron nopea vahvistuminen. Myos Populuksen salkussa on hyvalla painolla ASP. Viime paivina useat Populuksen markkinat ovat olleet kiinni Kiinan “kansallispaivan” johdosta, mika kestaa lahes viikon.