Milloin Vietnamin markkina lähtee liikkeelle kunnolla?

— 28.03.2023

Tässä luettavaksi vuoden ensimmäinen sijoittajakirje. Taakse on jäänyt tapahtumarikas 2022, jonka aikana Vietnamin pörssissä riitti runsaasti haasteita.

Uskomme, että seuraavan 12 kuukauden aikana moni tekijä voi sysätä Vietnamin pörssin takaisin kasvu-uralle. Pörssiä kurittaneet kiinteistöyhtiöiden ongelmat ja koronnostot ovat siirtyneet taka-alalle. Jatkossa VN-indeksin suuntaa voivat tahdittaa muun muassa pörssiyhtiöiden tuloskasvunäkymät, Vietnamin rahamarkkinan likviditeetti ja korkotaso sekä inflaatiovauhdin hidastuminen Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Pääset lukemaan koko sijoittajakirjeen tästä.

Tärkeää tietoa kirjoituksesta ja rahastosta

Oheinen julkaisu on markkinointimateriaalia. Ennen merkintää tutustu huolellisesti rahaston Avaintietoasiakirjaan, Rahastoesitteeseen sekä Sääntöihin. Esitetty materiaali perustuu PYN Fund Managementin näkemykseen markkinoista ja sijoitusmahdollisuuksista. PYN Elite Erikoissijoitusrahasto sijoittaa varansa hyvin kohdennetusti reunamarkkinoille ja pieneen määrään yhtiöitä. Sijoitustapaan liittyy tavanomaista, laajalle hajautettua osakesijoittamista suurempi riski arvonvaihteluista. Sijoituksen arvo voi laskea voimakkaasti epäsuotuisassa markkinatilanteessa tai yksittäisen epäonnistuneen sijoituksen johdosta. On mahdollista, että esityksessä esitetyt arviot talouskehityksestä tai yritysten liiketoiminnan kehityksestä eivät toteudu esitetyllä tavalla ja niihin liittyy olennaisia epävarmuuksia.

Sijoittajakirje 1/2023.pdf

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.