Poimintoja viime paivilta Bangkokista tapaamisistani

Hallitus nosti huhtikuun alussa Thaimaan kasvuennusteen talle vuodelle 4 %:sta 5 %:n. Finanssiministeri “tammi-maaliskuun kasvulukemat tulevat olemaan erittain vahvoja ja yli kaikkien ennusteiden”. Seka vienti etenkin Aasiaan ja Thamaankotimaan kysynta ja kulutus ovat molemmat nyt samaan aikaan hyvassa vedossa.

Toiseksi suurimman tv-kanavan talousjohtaja tapaamisessani kolme paivaa sitten tiistaina: ” tama poliittinen tilanne harmittaa, kun tehdaan ennatystulosta ja mainosaika myyty loppuun taysin, niin joudutaan valilla antamaan hallitukselle tv aikaa tiedotuksia ja suoria lahetyksia varten, mika syo aikaa primetimesta taynnaolevilta mainosajoilta.Nostamassa mainosajan hintoja koska joutuu myymaan eioota.

Noblen yhtiokokous tanaan perjantaina aamulla klo 10:00 Sukothai hotellissa keskustassa:Aluksi 1 minuutin hiljainen hetki eilisen granaattien uhreille. Bisnesosiossa esittelyssa superhyva tulos vuodelta 2009. Viittaus erinomaisesti sujuneeseen alkuvuoteen 2010 ja erittain myonteisiin odotuksiin vuodelle 2010, mutta harmittelu poliittisesta sekamelskasta ja toive nopeasta ratkaisusta.

Eilen aamulla klo 10:00 KK pankin yhtiokokous keskustan Queen Sirikit keskuksessa. Pankin johto erittain tyytyvaisina kokouksessa.Vuosi 2009 oli hyva. Alkuvuosi mennyt hyvin ja julkistivat jo superhyvan tuloksen Q1/2010 aiemmin talla viikolla. Luottavaisia koko vuoteen 2010 kasvun osalta.

SC Assets Co.Ex paaministeri Thaksinin systarin kiinteistofirma. Tapaaminen tanaan perjantaina klo 16:00-17:00.Bisnes sujuu hyvin. Erinomainen tulos viime vuodelta, odottavat myynnin ja tuloksen kasvua noin 20 % per vuosi 2010-2012. Eka Kvarttaali mennyt hyvin. Sanoivat etta poliittinen kriisi ei viela ole vienyt asiakkailta ostointoa ja vaittivat, etta jopa viime viikolla asiakasmaarat hyvia. Eivat tietty varmaan halua leimata punapaitoja bisneksen sotkijoiksi, kun CEO Jinluckin broidi (siis Thaksin) on masinoinut punaisten mielenosoitukset.Kysyin lopuksi milloin arvelevat punaisten lopettavan mielenosoituksen. Vastauksena vain hymyilya.

Erawan ryhman hotelli Grand hyatt Erawan sijaitsee Punaisten alueen keskella ja hotelli ollut nyt kokonaan kiinni jo yli viikon turvallisuussyista. Tappiota tulee. Jotain saadaan vakuutuksista takas mutta ei paljoa. eriittain harmillista.

Robinson tavaratalon johdon tapaaminen keskiviikkona. Tavaratalot sijaistevat muualla kuin punaisten alueella. Myhailivat etta myynti noussut huhtkuussa, koska punaisten alueen tavaratalojen asiakkaat siirtyneet heidan tavarataloihin.

Emporium tavaratalon leipomoyrittaja, jolla pieni puoti punaisten alueella kiinniolevassa Paragonin tavaratalossa ja toinen puoti punaisten alueen ulkopuolella,kotini vieressa olevassa Emporium tavaratalossa. Harmittelee Paragonin bisneksen sulkeutumista punaisten mielenosoitusten takia, mutta sanoi viime viikonlopun myynnin Emporiumissa tuplautuneen.

Naiden poimintojen lisaksi olen ollut koko viikon hyvin kiireinen monilla muilla yrityskaynneila ja tasta syysta ei ole ollut aikaa blogin updeittauksiin, pahoitteluni siita.