Bangkok

Tilanne on vakava ja harmillinen Bangkokissa, mutta ei toivoton. Punaisten oleskelu keskustan ydinalueella jatkuu. Armeija ja hallitus eivat halua kayttaa voimakeinoja. Eilen ammutut granaatit eivat ole armeijan, eika hallituksen eika punaisten tekosia.

On olemassa yksittaisia armeijan leivissa olevia/olleita “hulluja”, jotka ovat armeijan/hallituksen vastaisia ja nama “hullut” kaveeraavat punaisten kanssa ja aiheuttavat toimillaan suurta vahinkoa siviileille, taloudelle ja ihmisille molemmin puolin poliittista kiistaa.

Vaikka eilisen illan uutiset olivat surullisia, niin tanaan oli Bangkokissa taas melko normaalin nakoinen tyopaiva monilla.Itse ajoin yrityskaynneiltani pankin autolla punaisten alueen lapi, missa ei ollut paljoakaan ihmisia, mutta barrikadit ja vartijat rajaamassa aluetta minne ei paase muut.

Armeija ja punaiset neuvottelevat kiivaasti kuinka lisavakivaltaa voitaisiin valttaa. Neuvottelujen onnistumisesta ei kukaan tieda.

Armeijan paahuoli on kuinka he voisivat suojella samaan aikaan siviileja, turisteja, hallituksen puolesta kampanjoivia pinkkeja ja monivarisia, seka viattomia koyhia rivipunaisia.