Rexlot näkymiä

— 30.03.2016

Rexlotin VVK-lainan poismaksu on viivästymässä joitain päiviä/viikkoja riippuen myytävän tytäryhtiön omistusrakenteisiin tehtyjen muutosten viranomaismuodollisuuksien kestopäivistä. VVK-lainan tarkan maksuajan ylitys on huono asia, mutta Rexlotin pörssitiedotteen mukaan koko prosessi saataisiin vietyä läpi lähiviikkojen aikana (kauppa, vvk-lainan poismaksu, vastine) ja tällöin Rexlotin osake saattaisi palata takaisin pörssikaupankäyntiin huhtikuun aikana.

Huom! PYN Eliten osuudenomistajan tulisi huomioida, että Rexlotin osakkeen mahdollisella paluulla kaupankäyntiin voi olla merkittävä vaikutus osuuden arvoon.
Downside/upside:
Maksimitappio on tiedossa. Jos osake joudutaan nollaamaan, niin sen vaikutus olisi -3,8 % osuuden arvoon, koska Rexlotin salkkuosuus on 3,8 % osakkeen arvolla 0,132 HKD.
Maksimituotto ei ole tiedossa. Toukokuussa 2015 osake noteerattiin hintaan 0,60 HKD short sell -hyökkäyksen alkuvaiheessa ja viimeinen julkinen osakkeen noteeraushinta kesäkuun lopusta on 0,44 HKD.

Omistamme 700 milj Rexlotin osaketta. Osakkeen salkkuarvostus laskettiin 0,132 HKD tasolle vuoden 2015 aikana osakkeen kaupankäynnin keskeytyksen vuoksi ja vuonna 2016 osakkeen arvostus on pidetty paikallaan. Rexlotin osake on nyt arvostettu PYN Eliten salkussa arvolla 0,2 P/B.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.