Populus salkku

Elokuussa tekemieni onnistuneiden Singaporen ja Hong Kongin yrityskayntien johdosta olemme tehneet useita muutoksia Populuksen salkkuun. Samoin Thaimaan kaynneilta jai Populuksen salkkuun yksi uusi kohde. Rahaa on saatu uusiin ostoksiin myymalla pois nopeasti tavoitehintaan noussut Kiinan/Hong Kongin vihannesjakelija Heng Tai seka Filippiinien upeasti yli tavoitehintojen nousseet keksi/snack yhtio Universal Robina ja pankki PNB. Kaikki nuo kolme yhtiota olivat isoissa painoissa salkussa aiemmin. Populuksen salkusta on myyty myos joitain pienempia omistuksia. Myyntien aikaan otimme samalla salkkuun Filippiineilta Sementtiyhtio CMT:n. Heng Tain jaFilippiinien rahoilla on onnistuttu keraamaan erittain mielenkiintoisessa asennossa olevia yhtioita: kiinteistovalittaja Kiinasta, tullitie Kiinasta, sanomalehtiyhtio Hong Kongista ja erikoisalusten valmistaja Singaporesta. Thaimaasta osakevalittaja.

Salkussa on myos hyvassa asennossa vanhat yhtiot, jotka eivat ole viela nousseet ja joiden nousuvara on merkittava. Olen innoissani kaikkien niiden arvostustilanteiden johdosta.

Laitamme syyskuun 22. paivan tienoilla uuden sijottajakirjeen, mista naette tarkemmin kaikki tavoitehinnat ja salkun yhtiokohtaiset tilanteet.