PYN

  Täältä voit tilata PYN Eliten sijoittajakirjeet

Salkunhoitaja Petri Deryng kertoo PYN Eliten sijoittajakirjeissä näkemyksistään Aasian ja etenkin Vietnamin taloudesta, kehittyvistä markkinoista, salkunhoidosta sekä sijoittamisesta yleensä. Voit liittyä joukkoon jättämällä alle sähköpostiosoitteesi, ja saat jatkossa sähköpostia salkunhoitajalta kerran kuussa.

Kirjeen tilaus on maksutonta eikä velvoita mihinkään. Sähköpostilistalle liittyneiden tietoihin sovelletaan Tietosuojaselostetta.

PYN Eliten sijoittajakirjeissä käydään läpi rahaston salkunhoitajan Petri Deryngin näkemyksiä taloudesta ja osakemarkkinoista.

Kuka?

Petri Deryng on PYN Elite -rahaston perustaja ja salkunhoitaja. Kahden vuosikymmenen aikana Citywire, Morningstar ja Arvopaperi-lehti ovat noteeranneet hänet rahastotuottojen perusteella maailman parhaimpien salkunhoitajien joukkoon. Deryngin sijoittajanäkemys on pysynyt periaatteiltaan samana koko hänen salkunhoitajakautensa ajan.

Vuonna 2008 Suomen bkt oli kolminkertainen Vietnamiin verrattuna - kymmenessä vuodessa Vietnamin bkt on ohittanut Suomen.

Mitä?

Petri Deryngin analyysit sekä katsaukset Kaakkois-Aasian ja tällä hetkellä erityisesti Vietnamin kehityksestä sekä eri toimialojen yritysten näkymistä ovat avanneet sijoittajille uusia näkökulmia sijoittamiseen näillä markkinoilla. Sijoittajakirjeissään hän avaa sijoituspäätöstensä taustoja ja perustelee avoimesti, miksi uskoo salkussa olevien yritysten arvon nousuun. Siksi sijoittajakirjeet ja rahastokatsaukset ovat kiinnostaneet myös heitä, jotka eivät ole aikeissa sijoittaa varojaan Vietnamin markkinoille.

Haluatko kuulla riskipreemio-optimointiin allokoimisesta fundamenttinäkökulmasta? Emme mekään.

Miten?

Salkunhoitaja Petri Deryng on asunut jo lähes 20 vuotta Aasiassa ja seuraa Vietnamin osakemarkkinoita ja yksittäisiä yrityksiä aktiivisesti paikan päällä. Hän käy Vietnamissa vilkkaimmillaan viikoittain ja tekee vuosittain jopa satoja yrityskäyntejä eri puolilla maata. Salkunhoitajan tukena Vietnamissa on lisäksi PYN:n oma analyytikkotiimi, joka koostuu paikalliset markkinat ja yhtiöt hyvin tuntevista analyytikoista.

Kiinnostaako?

Voit halutessasi tilata PYN Eliten sijoittajakirjeet, joissa kerrotaan näkemyksistämme kohdemarkkinasta ja PYN Eliten salkkuyhtiöistä. Samalla saat kuukausittain rahastokatsauksen, jossa kerrotaan ajankohtaiset kuulumiset Vietnamista ja rahastosta.

Tilaa maksuton sijoittajakirjeemme tästä

Kirjeen tilaus on maksutonta eikä velvoita mihinkään. Sähköpostilistalle liittyneiden tietoihin sovelletaan Tietosuojaselostetta.

Entä mistä se PYN Elite pitäisi tietää?

Mikä?

Petri Deryngin hoitama PYN Elite -rahasto on aktiivisesti hoidettu, merkittäviä markkina- ja yhtiökohtaisia arvonnousuja tavoitteleva osakerahasto. Vuodesta 2013 lähtien rahaston kohdemarkkina on ollut Vietnam. Rahaston keskimääräinen vuosituotto (per 10/2020) on sen perustamisen jälkeen ollut 17 % eli rahasto-osuuden arvo on yli 30-kertaistunut runsaassa 20 vuodessa. PYN Elite on Suomeen rekisteröity erikoissijoitusrahasto ja sen hoitajana toimii PYN Fund Management Oy.

Kenelle?

PYN Elite sopii finanssimarkkinoiden toimintaa hyvin tunteville sijoittajille, jotka hakevat sijoitukselleen riskipitoista korkeaa tuottoa vähintään viiden vuoden tähtäyksellä. Sijoittajien tulee ymmärtää kehittyville ja reunamarkkinoille sijoitamisen erityispiirteet ja näihin liittyvät riskit. He myös tietävät, että rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Sijoitusta harkitsevien tulee tutustua huolella ainakin rahastoesitteeseen, rahaston sääntöihin ja avaintietoesitteeseen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.