Sijoita tulevaisuuden Vietnamiin

PYN Elite on suomalainen osakerahasto, joka on 24-vuotisen historiansa ajan sijoittanut Kaakkois-Aasian markkinoille vakuuttavin tuloksin. Tarina jatkuu, tervetuloa mukaan.

Tutustu

Yhdeksän hyvää Vietnamista

— 21.09.23

Vietnamin pörssissä kesällä nähty vauhdikas nousu on syksyn tultua hieman hiipunut. Samaan aikaan maailmalla sijoitusmarkkinoiden ja talouden epävarmuus on kasvanut. Sen takia halusimme salkunhoitajan normaalin kuukausittaisen markkinakommentin sijasta nyt muistuttaa muutamista perusasioista, miksi olemme turvallisin mielin sijoitustemme kanssa Vietnamissa, ja…

Lue lisää

PYN Elite laski elokuussa -1,7 %

— 05.09.23

VN-indeksi nousi elokuussa +0,1 %. PYN Elite laski -1,7 % Vietnamin dongin heikennyttyä -1,6 % suhteessa Yhdysvaltain dollariin. Sentimenttiä heikensivät uutiset Kiinan kiinteistöjättiläisen Evergranden konkurssihakemuksesta sekä Vinfastin osakekurssin heilahtelut saaden piensijoittajat kotiuttamaan voittojaan VN-indeksin noustua huhtikuusta 20 %. Sentimentti parani…

Lue lisää Lataa (pdf)

Vietnamin pörssi toipuu – vielä ehtii mukaan

— 24.08.23

Vietnamin pörssi on saanut alleen myönteisen vireen. Reaalitalouden puolella on edelleen ollut nähtävissä tahmeutta: vietnamilaisten kulutusinto on kokenut hetkellisen kolauksen, ja samaan aikaan myös viennin kehitys on ollut heikkoa. Maan hallituksen ja keskuspankin jo toimeenpanemat päätökset ovat tärkeässä roolissa, kun…

Lue lisää

Salkunhoitajan sijoittajakirje

PYN Eliten salkunhoitaja Petri Deryng laatii neljä kertaa vuodessa kattavan sijoittajakirjeen, jossa hän käy läpi Vietnamin ja usein myös muun maailman markkinoita.

Lue sijoittajakirje tästä

4 344 %

PYN Eliten kumulatiivinen tuottoprosentti aloituksesta 1.2.1999 per 31.8.2023. Keskimääräinen vuosituotto on 16,7 prosenttia.

777

miljoonaa euroa PYN Eliten hallinnoitavien varojen määrä elokuussa 2023. PYN Elite on suurin Aasiaan sijoittava Suomeen rekisteröity sijoitusrahasto.

24

vuotta kokemusta Aasian osakemarkkinoilta, pisimpään saman salkunhoitajan hoitama osakerahasto Suomessa.

Vietnam

PYN Elite on sijoittanut Vietnamiin vuodesta 2013. Nykyisin kaikki sijoituksemme ovat yhdessä Aasian nopeimmin kasvavista talouksista.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat kuukausittain rahastokatsauksen ja rahaston ajankohtaisia kuulumisia Vietnamista.