YRITYSKAYNTEJA JA....

Tein eilen kolme yrityskayntia Bangkokissa. Eka niista oli Sansiri, mika vahvisti kaikki hyvat odotukseni seka 2011 osalta seka vuodelle 2012, vaikka toki esim. 2011 tarkkoja tuloslukuja ei viela saakaan heilta, vaan vasta 28 paiva helmikuuta. Eilen kaksi muuta kayntia olivat uusia kohteita ja kumpikaan ei oikein innostanut. Tanaan jalleen tein kaksi yrityskayntia, molemmat uusia kohteita ja niista toinen oli hyvin mielenkiintoinen. Jatkan sen pureskelua tarkemmin, saattaa paatya salkkuun viela tassa kuussa.

Kirjoitan tata Phuketissa, jonne lensin iltapaivasta vuorokaudeksi. Huomenna takaisin Bangkokiin. Thai airwaysin kone oli aivan taysi. Heilla on useita lentoja paivittain Phuketiin ja silti mm. bisnesluokan kaikki noin 40 paikkaa oli myyty.  Myos hotellin buukkaaminen oli tyolasta. Moni haluamani paikka oli loppuunmyyty.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.