VIETNAMIN PÖRSSILASKU

PYN Eliten osuuden arvonlasku tuntuu aina pahalta, erityisesti kun kylmää kyytiä tulee nopeasti.

Vietnamin pörssi on tullut viimeaikoina rajusti alaspäin pankki- ja öljy/kaasusektorien laskun myötä. Meidän vietnamilaiset osakkeet ovat tässä laskussa pärjänneet suhteellisesti hyvin laskien indeksiä selvästi vähemmän. 

Olemme parin viime viikon aikana lisäksi myyneet viittä viimeaikoina hyvin ylöspäin kivunnutta osaketta ja ostaneet tilalle pörssin alamäessä kolhuja saaneita osakkeita. Öljy/kaasu- ja pankkisektorin osakkeita emme omista lainkaan, emmekä niitä ole nytkään ostaneet. Olemme keräilleet heikkoina päivinä useita muita kohteita, joilta odotamme vahvoja tuloksia vuodelta 2015 ja korkeita osinkoja keväällä 2016.

PYN Eliten osuuden arvoa rasittaa erikseen osakelaskujen lisäksi euron viime päivien vahvistuminen ja Vietnamin dongin pieni devalvoituminen. 

Hongkongin yhtiö VST julkaisi keskiviikkona ok-tuloksen, mutta myös VST:n osake on laskenut reippaasti tällä viikolla.   

Olen itse ollut koko tämän viikon Vietnamissa yrityskäynneillä ja tyytyväinen tapaamisiini.

Rexlotilta odotamme H1-tuloksia ensi viikolla. Tapaan yhtiön johtoa seuraavan kerran 2. syyskuuta Hongkongissa.

¨¨¨¨
Klikkaamalla tästä saat kuvan suuremmaksi.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.