VIETNAM NOUSUSSA

Vietnamin pörssi on jälleen ollut vahvistumaan päin. Talouden tiedot ovat olleet rohkaisevia pitkin kevättä ja tällä viikolla markkinoita ovat liikuttaneet myös hallituksen työn alla olevat lakiesitykset, joissa muun muassa edistetään pörssin toimivuutta. Aiheina näissä lakiesityksissä ovat mm. pörssiyhtiöiden velvollisuus julkaista kaikki englannin kielellä, kaupankäynnin setlauksen muutos T+3 -mallista aikatauluun T+2 sekä ulkomaalaisrajoitusten asteittaisia muutoksia. Tosin lakiesitykset ulkomaalaisrajoitusten muutoksista ovat osittaisia ja koskevat vain tiettyjä toimialoja ja niiden käsittely vie aikaa varmasti paljon. Kaikki lakiesitykset ja niiden valmistelujen eteneminen ovat kuitenkin toki myönteisiä aikeita pörssin tulevien vuosien mahdollisista isommista muutoksista.

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.