TYÖVIIKKO

Viime viikko kului Suomessa mm. osuudenomistajien kokouksessa. Olen tänään saapunut hetki sitten Hongkongiin, jäi lennon takia Shanghain jännittävä formulakisa näkemättä. Thaimaassa alkaa lomaviikko Songran, mutta markkinamme Hongkongissa ja Vietnamissa ovat auki, joten suuntaan sinne.

Minulla on neljä tapaamista huomenna maanantaina Hongkongissa, ensimmäisenä Rexlot. Siellä paikalla on koko yhtiön johto, pääomistaja mukaanlukien, ja pääsemme nokatusten juttelemaan mm. online-palveluiden lisenssioinnin odotuksista. Rexlotin jälkeen lounas Daiwa-pankin luottoanalyytikon kanssa, joka tekee Rexlotista jatkuvaa riskianalyysia heidän asiakkailleen, Rexlotin joukkovelkakirjalainan haltijoille. Ja iltapäivällä tapaamiset Hopefluentin ja VST:n johdon kanssa.

Tiistaina olenkin Vietnamissa jo aamusta. Ho Chi Minhissä aluksi rakennusfirma CTD:n yhtiökokous, iltapäivällä tapaaminen asuntofirma KDH:n perustajan kanssa ja sitten lento Hanoihin, missä päivällinen finanssialan pörssiyhtiön investointipankin vetäjän kanssa ja aiheena meidän ostoaie heidän 10 % osuudestaan tulevan suunnatun annin kautta.

Keskiviikkona FIT, FCN, BIC ja VND -yhtiöiden tapaamiset Hanoissa.

Torstaina aamupäivällä Hanoissa yhtiöt HUT ja KLS sekä lento Da Nangiin tapaamaan VNE, joka on uusimpia hankintojamme Vietnamista. Yhtiö on insinööri/rakennusfirma, joka on erikoistunut infrastruktuurirakentamiseen, kuten Vietnamin sähköverkon laajentaminen.

Perjantaina paluu Bangkokiin.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.