TRONG JA PHUC VIETNAMIN JOHTAJAT

Vietnamin johto on valittu. Puolueen johdossa jatkaa Mr Trong, mutta pääministerin paikka vaihtui ja aikaansaapa, mutta korruptiosta syytetty Mr Dung joutui jättämään paikkansa. Tosin hänen poikansa nousi politbyroon eliittiin samanaikaisesti. Pääministerin pojan johdolla on viety eteenpäin lomasaari Phu Quocin kehittämistä ja täten kehitystyö sai vahvan jatkon.

Pääministeriksi nimitettiin Mr Phuc, edellisen hallityksen varapääministeri. Kokonaisuudessaan politbyroon 19 jäsenen koostumus nuorentui. Uusi keski-ikä on 56,6 vuotta, kun 5 vuotta sitten keski-ikä oli 65,8 vuotta. Jo ennalta oli myös selvää, että Vietnamin markkinahenkinen, kasvuun tähtäävä talouspolitiikka tulee saamaan jatkoa riippumatta lopullisista tarkoista henkilövalinnoista.

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.