THAKSIN

Thaimaan maanpaossa oleva ex-paaministeri on todistettavasti parhaillaan Hongkongissa. Tormasin haneen taysin sattumalta eilen illalla Four Seasons hotellin taxijonossa. Hanella on parin vuoden linnatuomio istumatta Thaimaassa ja kuulin tanaan sijoittajalounaalla Bangkokissa huhun, etta hanta varten sisustetaan vankilahuonetta ja etta Thaksin olisi tulossa Thaimaahan kevaan aikana ja siirtyisi kentalta suoraan vankilaan. Hanen istumisensa jaisi varmaan lyhyeksi, koska armahdus varmaankiin hoituisi lyhyen istumisen jalkeen.  Huhuja on toki ollut liikkeella aiemminkin ja ne eivat ole pitaneet paikkansa.  Toivottavasti rikas Thaksin oli Hong Kongissa asioimassa meklariensa kanssa, kuten mina. Hanen rahoillaan saadaan Thaimaan osakemarkkina jatkamaan nousussa vuonna 2012.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.