THAIMAAN TULOKSET

Kaikkien Thai yhtioiden Q2 tulokset on julkaistu. Ne ovat olleet paasaantoisesti odotusten mukaisia. Laitan aivan piakkoin tietoja niihin perustuen koko vuoden odotuksistamme. Mutta paalinjallisesti, vaikka osakkeet ovat nousseet niin vuoden 2010 ja 2011 tuloksilla salkkumme osakkeet edelleen nayttavat erittain halvoilta suhteessa historiallisiin arvostuksiinsa. Eli nyt on aika nauttia tuloksista ja kurssinousuista ilman nopeita toimenpiteita vaikka toki salkun sisalla teemme kokoajan pienia trimmauksia.

Myos Thaimaan talous nayttaa hyvin vahvalta. Vienti vetaa Aasiaan naapurimaihin ja kotimainen kysynta on herannyt monen vuoden vaisusta kaudesta.  Taman vuoden BKT kasvuennustetta on nostettu ja se on 8 % !!!!!!!!!

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.