THAIMAA

Alkuvuoden talousluvut Thaimaasta ja muualta Kaakkois-Aasian alueelta ovat jatkuneet vahvoina. Olin eilen sijoittajalounaalla Bangkokissa, missa aiheena oli Thaimaan NESTE, -  PTT Thaimaan kansallinen oljy-yhtio. Ilokseni huomasin, etta vieressani istui valtaisan Templeton kehittyvien markkinoiden rahastoyhtion hallituksen puheenjohtaja Mark Mobius. Hanella on kaitsettavanaan koko maailman kehittyvat markkinat ja siina mielessa on lupaavaa, etta hanelta liikenee aikaa samalle lounaalle Bangkokiin. Mielestani ostosignaali Thaimaalle. Tosin hanella ei ole aikaa samanlaiseen myyrantyohon mita me teemme pienten ja keskisuurten yhtioiden parissa. Ehka huomattuaan minut tilaisuudessa, kay nettisivuillamme katsomassa halvimmat kohdeyritykset, heh, heh.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.