TAKAISIN BANGKOKISSA

On puoliyo ja paasin juuri kentalta kotiin, Bangkokiin.  Kaupunki vaikuttaa rauhalliselta, vaikka mielenosoitukset eivat ole viela ohi. Thaimaan porssi-indeksi on noussut mielenosoitusviikon aikana ja tanaan punapaita mielenosoittajat olivat marssineet porssiin ihmettelemaan ja vaatimaan selitysta, miksi porssin virkamiehet sallivat porssin nousta, vaikka heilla on vakava ja uhkaava mielenosoitus paalla.

Indonesian reissuilta on muuten jaanyt mieleen hassuja nimiyhtymia Suomeen. Kun ekan kerran kavin siella, niin muistan kuinka hammastyin, etta lentokentalta ottamani taksin katolla olleessa kyltissa luki Indonesiaksi TAKSI. Seuraava hammastys samaisella ekalle reissulla oli kun paasin hotelliin ja respan tyton nimikyltissa luki Kristina. Mietin olenko Jaaminkissa vaiko Jakartassa. Tallakin reissulla hassut nimiyhtymat jatkuivat. Asuin Mandarin Oriental hotellissa ja respan viehattavan hotellivirkailijattaren nimikyltissa luki MUNA. Minulla oli kiire enka jaanyt kyselemaan tarkoittaako hanen etunimensa jotain ja valitsiko isa vai aiti tytolle niin hauskan nimen.............

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.