SANSIRI

Olin toissapaivana Lounaalla Sansirin paaomistaja, CEO Sretthan kanssa seka tanaan Sansirin Q3 analyytikkotapaamisessa.  Yhtiolta on tulossa valtava maara projektien tuloutuksia Q4/2012 ja Q1/2013 aikana. Vuodelle 2012 on syntymassa huipputulos. Liikevaihdon ja tuloksen kasvua yli 30 %.  Ennakkomyynnit ovat sujuneet hyvin ja vuosi 2013 nayttaa vahvalta kasvuvuodelta myos jo nykyisin myynnein.  Analyytikkotapaamisessa oli ennatysmaara analyytikoita ja yhtio kertoi ensimmaista kertaa virallisesti uudesta strategiastaan edeta Bangkokin ohella muissa suurissa Thaimaan kaupungeissa. Sansirin brandi on vahva ja muista kaupungeista voi kasvua hakea rauhassa.  Jo nyt yhtio on edennyt ja lanseerannut loppuunmyytyja projekteja mm Chiang Maissa ja Phuketissa.  Yhtion markkina-arvo lahestyy tavoitehintaamme, uskon etta tavoitetasomme saavutetaan myonteisin uutisten myota lahimman 12 kk aikana.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.