SANSIRI

SANSIRI NOSTI TÄNÄÄN TÄMÄN VUODEN ASUNTOJEN MYYNTIENNUSTETTAAN.

Ennakkomyyntitavoite oli alunperin asetettu 2012 vuodelle 32 mrd bahtiin. Kesäkuussa yhtiö nosti tavoitteen 36 mrd bahtiin ja tänään tavoite nostettiin 40 mrd bahtiin. Yhtiö on ennakkomyynyt asuntoja yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana 26 mrd bahtilla. 40 mrd bahtin tavoite tuntuu kovalta, mutta markkinatilanne vaikuttaa erittäin suotuisalta ja Sansirilta on tulossa vielä seitsemän uutta projektilanseerausta loppuvuoden aikana, minkä takia yhtiö päätyi tänään nostamaan tavoitettaan. Kävin viikko sitten katsomassa yhden heidän projektinsa soi 31:llä, mikä näytti hyvältä. Ennakkomyyntitavoitteiden nosto kertoo myös yhtiön erittäin vahvasta markkina-asemasta ja että Sansirin brändi myy nyt hyvin, mihin ovat panostaneet määrätietoisesti useamman vuoden ajan.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.