SANSIRI

Otin osaa perjantaina Sansirin Q2 analyytikkotapaamiseen. Yhtiön johto vahvisti seuraavaa:

Ennakkomyyntitavoite vuodelle 2012 on aiheellisesti nostettu 36 miljardiin bahtiin.

Sentimentti asuntomarkkinoilla on hyvä ja Sansirilla on uusien projentien lanseerauksia käynnissä paljon Q3 aikana.

Vuodelle 2012 yhtiö odottaa kirjaavansa 28 mrd bahtin liikevaihdon ja tuloksen kasvua noi 40 %, tulosodotus noin 2,8 mrd bahtia. Vuonna 2012 ja jo aiemmin tapahtuvien ennakkomyyntien takia myös vuonnna 2013 kasvu jatkuu vahvana, koska myynnit kirjataan liikevaihtoon vasta asuntojen valmistuttua.

Odotan Sansirin maksavan osinkoa vuodelta 2012 18 satangia ja kun osake nyt on 2,30 bahtia, niin osinkoyield kohoaa jälleen 8 %:iin, jollei osake jatka ylöspäin sitä ennen. Uskon 12 kk aikana Sansirin osakkeen jatkavan nousuaan tasolle 3,50-4,00 bahtia, jolloin se on syytä myydä salkuista pois kokonaan, koska silloin yhtiön räikeä aliarvostus olisi poistunut vaikka osakkeen nousu voi toki jatkua menestyksen myötä siitä eteenkinpäin.

Lauantaina Sansiri lanseerasi Kao Jain alueelle rakennettavan vapaa-ajan projektin, joka käsittää 176 asuntoa keskimäärin 5 milj. bahtia/kpl. Kaikki myytiin loppuun neljän tunnin aikana eli siitä mm. tuloutunee vuodelle 2013 noin 900 milj. bahtin myynti (22 milj euroa).

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.