SANSIRI

Sansiri vahvisti juuri asken, etta he ovat taman viikonlopun aikana lanseeranneet ja myyneet loppuun projektin nimeltaan HQ (Thong Lor), jossa on 195 asuntoa ja projektin myyntiarvo 1,6 mrd bahtia. Myos viime viikonloppuna lanseerattu Phuket Kata -projekti myytiin loppuun saman tien. Sansirilla on nyt kasassa 4 mrd jo myynteja vuoden alusta lahtien ja yhtion tavoittelema 10 mrd ennakkomyynti Q1 aikana tuntuu hyvin realistiselta. 17.-18. helmikuuta on yhtion paapromo "LIFE COMES HOME" Siam Paragonin tavaratalossa, jossa Sansirin on tarkoitus  lanseerata 7 projektia. Yhtion vuoden 2011 toteutunut presales lukema oli 21,8 mrd bahtia ja vuodelle 2012 on asetettu tavoite 34 mrd bahtia.

SANSIRIN OSAKE ELITEN SALKUSSA 19,3 % ja POPULUKSEN SALKUSSA 14,2 %

Osake on noussut vuoden alusta hyvin, mutta on edelleen hyvin halpa ja yhtio maksaa yli 50 % tuloksestaan osinkoina. Osinkojen kasvu antaa tukea osakkeen laskuriskeille samaan aikaan kun analyytikot heraavat upgreidaamaan osaketta hyvien uutisten myota.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.