SANSIRI

Luottamuksemme Sansiriin on kasvanut ja yhtio todennakoisesti ylittaa asettamamme tavoitteet.

Meidan kolmen vuoden (2012-2014) liikevaihto tavoite on 25 mrd bahtia ja nettotulos 2,3 mrd.

Yhtion johto on juuri antanut ulos arvionsa, etta 2012 vuonna yhtio tavoittelee 28 mrd bahtin liikevaihtoa, jolloin jo vuonna 2012 seka meidan 3 vuoden liikevaihtotavoite ylittyy ja nettotulostavoite 2,3 mrd samoin.

Samalla yhtio on myos kertonut ulos, etta tulvien vaikutus vuoteen 2011 jaa rajalliseksi ja yhtio paassee vuodelta 2011 19,5 mrd liikevaihtoon ja tulos tulee olemaan hyva. Odotan nailla tiedoilla noin 1,6 mrd nettotulosta vuodelta 2011.

Yhtion osake on alkuvuodesta saanut hieman vauhtia ylospain hyvien odotusten myota, mutta se on erittain halpa edelleen ja kaukana meidan tavoitemarkkina-arvosta. Markkina-arvo on nyt 10 mrd bahtia ja tavoitteemme on ollut 22 mrd bahtia, mita pidan uusien tietojen valossa jopa maltillisena tavoitteena.

Sansiri on seka Eliten etta Populuksen salkuissa ykkososuudessa.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.