SAMSUNG HARMI VIETNAMILLE

Samsungin Galaxy Note 7 -puhelimen tuotannon pysäytys on ainakin väliaikaisesti iso asia Vietnamille.  Samsung on laajentanut tehtaitaan Vietnamissa viime vuosina. On ilman muuta selvää, että yhden keskeisen tuotteen tuotannon pysäytysuutinen syö viennin kasvua syksyn osalta. Vietnamin vienti oli jo aiemmin tänä vuonna vain hieman yli 5 % kasvussa ja ottaen huomioon Samsungin tuotteiden merkittävän noin 20 % osuuden viennistä, niin tämä riski realisoituu nyt pahalla tavalla Vietnamin haitaksi. Tosin haitta jää varmastikin väliaikaiseksi ja Samsung tuonee lähitulevaisuudessa markkinoille uusia tuotteita, joilla toivottavasti ei ole samantapaisia ongelmia kuin uusimmassa seiskamallissa.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.