REXLOTIN ARVOSTUS

PYN Rahastoyhtiön hallitus on tehnyt uuden arvonalennuksen Rexlotin osakkeen arvostushintaan, päätös vaikuttaa osuuden arvoon 20.11.2015 lähtien. Arvostus salkussa on nyt 40 % viimeisestä pörssinoteerauksesta 0,44 HKD. Rexlotin osuus salkussa oli 6 % ja tehdyn arvostuspäätöksen myötä se on noin 4,8 %.

Samalla on tehty päätös, että osakkeen arvostusta lasketaan jatkossa kuukausittain siten, että maaliskuun 2016 lopussa arvostus on nollassa. Tämä tarkoittaa kuukausitasolla noin 1,2 % alennusta rahaston arvossa. 

Rexlot ei ole pystynyt uskottavasti esittämään aikataulua alkuperäiset syytökset kumoavan selvityksen julkaisemiseksi eikä arviota osakkeen kaupankäynnin jatkumiselle. Rahastoyhtiön hallitus täten toteaa, että kaupankäynnin keskeytyksen jatkuminen heikentää olennaisesti luottamusta yhtiötä kohtaan, sekä vähentää yhtiön kykyä palauttaa osake kaupankäyntiin. Näiden seikkojen perusteella katsottiin tarpeelliseksi tehdä uusi arvonalennus sekä päätös osakkeen arvostuksen viemisestä nollaan 5 kk aikana, jollei osake palaudu kaupankäyntiin.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.