REXLOT VVK-KOKOUS

VVK-kokous tänään Hongkongissa

Rexlotin vaihtovelkakirjan haltijoiden äänestyspäätös oli myönteinen. 98 % kyllä-äänillä Rexlotin esittämä maksuaikataulu hyväksyttiin. Rexlot on sitoutunut esityksessään maksamaan VKK-lainat pois kokonaisuudessaan vuoden 2016 maaliskuun loppuun mennessä. Päätös indikoi VVK:n haltijoiden luottamusta yhtiön toimintaan ja tilitietojen oikeellisuuteen.

Onlinetoiminnan uudelleenlisensiointi

Eilen Kiinassa uutisoitiin, että onlinepelitoiminta on sisällytetty Kiinan kansalliseen viisivuotissuunnitelmaan vuosille 2016-2020. Uutisoinnin mukaan lupaehtojen yksityiskohtia ollaan hienosäädetty provinssien tasolla ja keskushallinto saattaisi marraskuussa julkistaa uudelleenlisensioinnin aikataulun, mikä tarkoittaisi varmaankin pelitoiminnnan aktivoimisen kevään 2016 aikana. Tämä on myönteinen uutinen Rexlotin OKOO onlineliiketoiminnalle.

Osakkeen treidaus

Yhtiö kertoi VVK-äänestyspörssitiedotteessaan myös uudestaan, että osakkeen treidaus pysyy keskeytyksessä, kunnes yhtiön “shortsell”-hyökkäyksen vastineraportti julkaistaan. 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.