REXLOT UPDATE

Rexlot, PYN Eliten suurin sijoitus Hongkongista/Kiinasta. Arpapeli/urheiluvedonlyöntiyhtiö on julkistanut yrityskaupan, josta saatavilla varoilla on tarkoitus maksaa VVK-laina pois. Rexlot on lisäksi maksamassa syntyneen kaupan myötä osavuosiosingon 1,1 HK senttiä/osake. Irrallaan Rexlotin omista tapahtumista, Kiinan valtakunnallinen urheiluvedonlyöntivirasto kokoontui tammikuun alussa ja vahvisti urheiluveikkauksen online-liiketoiminnan toimialan uudelleenlisensioinnin olevan etenemässä.

Rexlotin osake on arvostettu PYN Eliten salkussa hintaan 0,132 HKD. Yhtiön omien pääomien arvostus on tällä salkkuarvolla 0,2 (P/B). Yrityskauppa, osinkoehdotus ja online-toimialan lisensioinnin eteneminen ovat myönteisiä asioita. Vaihtovelkakirjalainan noteeraukset ovat nousseet. Osake ei edelleenkään ole palautunut treidaukseen. PYN Rahastoyhtiön hallitus päätti pitää osakkeen arvostuksen tammikuussa ennallaan PYN Eliten salkussa.

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.