REXLOT

Syksyllä USA:n pörssiin listautui uusi kiinalainen urheiluvedonlyönnin online-yhtiö 500.COM. Sen listautuminen on saanut sijoittajien kiinnostuksen heräämään toimialan kiinalaisyhtiöitä kohtaan. Hongkongiin listattu Rexlotin osakkeemme on lähikuukausien aikana noussut hyvin, mutta on edelleen kohtuullisesti hinnoiteltu: vuoden 2014 P/E tipahtanee alle 10 ja lähivuosien kasvunäkyvät ovat hyvät. Rexlot toimii laaja-alaisesti arpapelitoiminnoissa, mutta senkin vahvasti kasvava osa on urheiluvetoihin erikoistunut saitti www.ookoo.com. Tapasin tiistaina Pekingissä 500.COM -yhtiön edustajat. He kertoivat, että juuri heidän sektorilla kilpailijana on www.ookoo.com, muiden pienempien kilpailijoiden ohella. 500.COM:n johto on vakuuttunut, että urheiluvedonlyönti kasvaa seuraavat viisi vuotta Kiinassa yli 20 % vuosittain ja että urheiluvetojen online-pelaamisen kasvuvauhti pysyy n. 50 % tienoilla. 500.COM on hinnoiteltu nyt 2014 P/E luvulla 40.

Rexlot on isoin yksittäinen panostus PYN Eliten salkussa ja Rexlotin nousu on tuonut hyvin rahasto-osuuden arvoa ylöspäin. Olemme joutuneet aika-ajoin myös myymään osaketta, koska sen osuus on ylittänyt yli 20 % sallitun rajan salkusta osakkeen noustua nopeasti.

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.