PUNAPAIDAT YOPYVAT LUKSUSHOTELLEISSA

Samaan aikaan kun IPU (International Parlamentary Union) delegaation jasen ja  pitka-aikainen Suomen punapaita parlamentaarikko Jaakko Laakso on viettanyt paasiaisen aikaa luksushotellissa Koh Sametilla, Thaimaassa, niin Thaimaan punapaita mielenosoitusjohtajat ovat yopyneet mielenosoituksen aikana omistamamme hotelliryhman viiden tahden hotellissa Grand Hyatt Erawanissa, minka sijainti sattui sopivasti mielenosoituksen viereen. Tai ehkapa Thaimaan punapaitajohtajat valitsivat mukavan mielenosoituspaikan vasta tehtyaan ensin hotellin maksulliset sviittihuoneiden varaukset itselleen. Toki mielenosoitus on ollut haitallinen Thaimaan turismille ja huolestuttaa hotellitoimialan toimijoita, mutta ilahduttavaa tietty oman omistuksemme kannalta,etta valitsivat meidan hotellin yopymiseen ja vielapa kalliit sviittihuoneet kun varoissaan oleva ex pm Thaksin hoitaa viulut.  Koomista sinansa etta punapaitajohtajille kelpaa vain viiden tahden Hyatt, samaan aikaan kun maksetut rivimiehet ovat joutuneet hikoilemaan Bangkokin kaduilla.

 

 

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.