POPULUS SALKKU

Filippiinien pitomme bingoyhtio LR on vahentynyt salkussa reippaasti, sita oli puoli vuotta sitten 84 milj. osaketta ja omistimme yhtiosta 10 % omistusosuuden, mutta nyt sita on enaa 23 milj. osaketta. Olemme tehneet silla hyvan tilin. Puolessa vuodessa osakkeen hintamuutos 2,50 pesosta 11,50 pesoon. Nyt 10,20 pesoa. Myimme noin 20 milj. osaketta 8 pesossa ja noin 35 milj. osaketta 11 tasolla.

Populuksen salkusta on myos myyty pois puolen vuoden aikana Thaimaan SVOA yhtio tylsyyden vuoksi.

Luottoyhtiomme Kiinan perunafirma CHINA ESSENCE:n omistus on pysynyt viimeiset puoli vuotta muuttumattomana ja omistamme siita 10 % eli emme voi ostaa lisaa, mutta sen salkkuosuus on pienentynyt 9 %:sta 5,6 %:iin koska osakkeen hinta on laskenut 0,32 tasolta 0,22 tasolle.

Uusi yhtio on maailman suurin kalastusyhtio ja Kiinan isoin kotimarkkinan kalafileiden tuottaja. Sen osuus on nyt 7 %. Pacific Andes listattuna Hong Kongiiin, jossa myos sen paakonttori.

Lisaksi Kiinan vihannesfirma Chaodan osake on mennyt alamakea. Ostimme syksylla 9 miljoona osaketta tasolla 6 dollaria, mutta osake tippunut 4-5 dollarin valiin ja olemme ostaneet lisaa. Nyt pidossa 21 milj. osaketta. Osake treidasi viime kesana 10 dollarissa, nyt 4,80.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.