POPULUS

Emperor (tomiva kasinohotelli ja uusi liikekeskusprojekti)  julkisti juuri maaliskuuhun paattyneen koko vuoden tuloksensa. EPS oli 0,50 ja osakkeen hinta nyt 1,40. Tulos oli yli odotustemme, mutta siina oli mukana arvonkorotuksia, tosin myonteista sekin.

 

Filippiinien taloustilanne nayttaa oikein hyvalta ja salkkumme suurin sijoitus URC (snack food ja keksit) tekee ennatys-tuloksia. Q2:lta odotetaan kesan lopussa upeaa tulosta, Yhtion kotimarkkinoilla tuotteet menevat hyvin kaupaksi ja myos Aasian operaatiot mm Vietnam kasvavat kovaa ja kannattavasti.

 

China Essence, perunantarkkelysfirman osake on toukokuun yhden alle vuoden mukana olleen ison sijoittajan myyntitoimista johtuneen alasmenon jalkeen toipunut, mutta vasta hieman. Osake toipunee astettain, kun myonteiset tulosjulkistukset jatkuvat.

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.