POP SALKKU

Olemme myyneet pois Populuksen salkusta Texhongin, vaikka tiedamme yhtiolla olevan hyva meininki paalla ja odotettavissa on hyva tulos 2009 toiselta vuosipuoliskolta.  Osake on noussut 3 kk:ssa 120 % ja se on nyt melko prikulleen meidan 2010-2012 vuosien markkina-arvotavoitteessa. Taitaa ma-cap olla nyt 1720 kun meidan tavoite oli 1800. Eli Kolmen vuode tuotto-odotus on tullut sisaan 3 kk:ssa. Myimme aluksi blokkidiililla 10 milj osaketta 2,10 hintaan ja olemme myyneet loput osakkeet 2,14-2,20 tasoilla.

Tilalle olemme muunmuassa ostaneet Filippiinilaista pankkia, joka treidaa 23-25 pesossa ja odotamme sen yhdistyvan toiseen pankkiin ja yhdistymista varten tehdyssa vaihtoarvossa taman ostammame pankin osakekohtainen arvo on 55 pesoa. Yhdistymisen on luultu tapahtuvan aiemmin, mutta meilla on syyta olettaa sen tapahtuvan taman vuoden aikana ja pitkittyneesta odotusajasta johtuen osake on laskenut tai pysynyt alhaalla. Olemme lisanneet myos URC omistustamme, koska uskomme sijoittajien yllattvan myonteisesti yhtion osingosta ja uskomme URC:n tuloskehityksen olevan loistavaa 2010.

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.