OSUUDEN ARVON LASKU

Olemme saaneet jossain määrin kyselyjä viimeaikaisesta Pyn Eliten osuuden arvon alenemisesta.

Toteaisin, että on hyvinkin normaalia, että osuutemme arvo nousee sekä laskee. Tämä johtuu yleensä salkussa isoissa painoissa olevien yhtiöiden osakekohtaisista nousuista ja laskuista. Pyn Eliten osuuden arvo on ollut melko hyvässä nousussa pitkään saavuttaen viimeisimmän huipun 234 euroa maaliskuun alkuviikolla, sen jälkeen osuuden arvon on lasketellut alaspäin 210 tasolle. Huhtikuun ja toukokuun aikana vietnamilaiset osakkeet ovat ottaneet takapakkia yleisesti ja myös Pyn Eliten salkun isoimpien kiinalaisyhtiöiden osakkeet ovat ottaneet takapakkia. Pidän näitä vaihteluja hyvin luonnollisina. Jos jollain osakkeella vauhti ylöspäin muodostuu hyvin jyrkäksi, niin usein sitä seuraa heikompia hetkiä osakkeen ottaessa osan noususta takaisinpäin ennen seuraavaa vaihetta.

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.