OKOOO.COM

Rexlotin pääosin omistama urheiluveikkauksen online website www.okooo.com on maaliskuun alusta lähtien ollut kiinni. Samaan aikaan kaikki muutkin toimialan saitit ovat vapaaehtoisesti pysäyttäneet välitystoiminnan siksi ajaksi, kunnes toimialan uudelleenlisenssiointi tapahtuu. Tämä toimenpide on saanut sijoittajat epävarmoiksi, vaikka uudelleenlisenssiointiprosessin pitäisi kääntyä www.okooo.com:n ja Rexlotin hyväksi. Viranomaiset vahvistavat näillä toimenpiteillä vakavasti otettavien toimijoiden toimintaa ja samalla karsivat epävirallisia villejä toimijoita alalta pois. Olemme olleet päivittäin yhteydessä Rexlotin johtoon ja olemme luottavaisia lopputulemaan, vaikka osakemarkkinoilla toimialan osakkeet saattavat heilahdella rajustikin prosessin aikana. Tiedoksi myös, että Rexlotin vuoden 2014 tulos ja osinko julkaistaan maaliskuun viimeisellä viikolla.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.