MOBILEWORLD Q1

Vietnamilainen elektroniikan vähittäismyyntiketjumme Mobile World (MWG) on salkkumme isoin sijoitus Vietnamissa.

MWG julkisti viime viikolla ensimmäisen kvartaalin tulokset. Tulokset olivat odotustemme mukaisesti erittäin hyviä:  Liikevaihto kasvoi  + 58 % ja tulos +38 %.

Tapasimme samalla yhtiön johdon ja ohjeistus pysyi vahvana tälle ja ensi vuodelle.

Yhtiön johto ei aio välittömästi muuttaa osakeoptio-ohjelmiaan, joita mm. me olemme kritisoineet anteliaiksi. Toisaalta juuri näiden ohjelmien takia voimme odottaa myös jatkossa erinomaisia suorituksia yhtiön henkilökunnalta, joista 1000 keskeisintä henkilöä on sidottu optio-ohjelmiin, joissa osakkeita laukeaa heille, kun yli 30 % tulostavoitteet ylittyvät vuosittain. Yhtiön pääomistaja CEO kylläkin vakuutteli, että jos verolait tai jokin muu asia muuttuisi niin, että hänen tulisi muuttaa optio-ohjelmia, niin hän varmasti myös niitä muuttaisi.

Pysymme tyytyväisinä omistajina mukana. Osakkeesta irtoaa  25 % osakeosinko ensi viikolla, jolloin osake näyttää taas nimellisesti halvalta, vaikka yhtiö on nykymarkkina-arvollaan meistä muutenkin houkuttelevan halpa treidaten vuoden 2015 tulosodotuksellamme P/E 12.

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.