MOBILE WORLD ESOP

Mobile Worldin osake on heilahdellut viimeaikoina johtuen lähestyvästä yhtiökokouksesta, joka on perjantaina 6. maaliskuuta. Kokouksessa vahvistetaan yhtiön erinomainen tulos vuodelta 2014, vahvat näkymät ja tavoitteet vuodelle 2015 sekä 4/1 rahastoanti. Tilanteen tekee kuitenkin kiikkeräksi yhtiön perustajan ajamat henkilökuntaoptiot (ESOP), joista taitetaan peistä muiden sijoittajien kanssa me mukaanlukien. 

Kyse on optioiden määrästä ja ehdoista. Me sekä toinen merkittävä omistajataho olemme molemmat lähestyneet yhtiön hallitusta kirjeitse ja pitäneet keskustelua asiasta yllä ennen yhtiökokousta.

Itselläni on torstaiaamuna 5. maaliskuuta klo 7 am tapaaminen Saigonissa yhden yhtiön hallituksen jäsenen kanssa, joka pyysi minut neuvotteluun ennen heidän 8:30 am alkavaa hallituksen kokousta.

Mielestäni kaikkien osapuolten kannat ovat hyvin perusteltuja, mutta katsotaan mihin asiassa päädytään. Kaikissa tapauksissa haluaisimme ehdottomasti pysyä tämän vietnamilaisen menestystarinan pääomistajana, nyt omistamme 7 % ja yhtiön paino salkussamme on yli 13 %. Mielestämme tämä menestystarina on vasta aluillaan.

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.