MARKKINAT JA PYN Elite

Vietnamin indeksi kirjasi vuoden korkeimman arvon 23. kesäkuuta yltäen tasolle 632 pistettä, mutta viime päivien finanssimarkkinoiden epävarmuuden aikana indeksi on ottanut hieman takapakkia tasolle 615 etenkin finanssi- ja öljyalan osakkeiden johdosta.

PYN Eliten osuuden arvo on noussut viime päivien aikana Mobile Worldin osakkeen jatkaessa muutama viikko sitten alkanutta nousuaan. Useamman viikon ajan myös muidenkin yksittäisten vietnamilaisten osakkeiden nousuista on tullut nostetta osuuden arvoon.

Brexitin kokonaisvaikutus on ollut rahastolle positiivinen, euron heikentyminen on hyödyttänyt osuuden arvoa enemmän kuin Brexitistä seurannut yksittäisten salkkuosakkeiden lasku.

Rexlotin osake on luisunut hieman markkinan mukana kesäkuussa ja olemme edelleen odottavalla kannalla tämän position kanssa. Uskomme kaupan toteutuksen ja velkakirjojen maksun loppuunviennin luovan nostetta Rexlotin osakkeeseen viimeistään heinäkuussa.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.