LE NA

Vietin tiistaipäiväni Hanoissa yhtiötapaamisissa eri puolilla kaupunkia. Olen itse asiassa koko tämän viikon Vietnamissa tekemässä yhtiövierailuja, yhteensä noin 20 kpl. Puolet vanhoja, puolet uusia kohteita. Tänään tulkkinani toimi vietnamilainen kiinteistösektorin analyytikko Ms. Le Na.

Automatkoilla ehdimme jutella paljon. Kun kerroin, että oma tutkintoni Helsingin kauppakorkea-koulusta jäi aikanaan kesken johtuen mukaantempautumisesta työelämään ja bisneksiin, niin Le Na kertoi että hän kävi Bachelor-tutkinnon Hanoi National Economics Schoolissa. Mielenkiintoista oli, että tutkintoon kuuluivat myös urheilutunnit sekä ampuminen. Le Na sai kuulemma 10/10 ampumisesta. Näin Vietnamissa. Toivottavasti Kiinan ja Vietnamin merialuekiista tullaan ratkaisemaan ilman näiden ampumataitojen käyttöönottoa.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.