LABIXIAOXIN JA CHAODA

Kirjasimme karkkitehtaan osakkeen nollaan tällä viikolla. Sen merkitys salkulle oli melko pieni, koska myimme osaketta pois aiemmin treidauksen ollessa vielä käynnissä. Labixiaoxin on toiminnassa oleva yritys ja yhtiön tuotteet menevät myyntiin päivittäin, mutta koska osakkeen treidaus on keskeytetty näinkin pitkäksi aikaa, niin päädyimme nollakirjausratkaisuun. Yhtiöt Chaoda ja Labixiaoxin ovat molemmat ilmoittaneet pyrkivänsä saamaan yhtiöiden osakkeet takaisin pörssitreidaukseen tämän kesän aikana, kun ensin saavat tilinpäätöksensä valmiiksi. Molemmilla näillä osakkeilla käydään jonkin verran epävirallista kauppaa hyvin alhaisin kurssein. Varovaisuuden periaatetta noudattaen pidämme kuitenkin yhtiöt salkussa nolla-arvossa, kunnes voimme todentaa yhtiöiden aikeet pörssitreidauksen palautumisen suhteen todellakin tapahtuviksi.

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.