LABIXIAOXIN

Karkkitehdas Labixiaoxin sai julkistettua vuoden 2013 tilinpäätöslukemat ja yhtiön osake palasi treidaukseen keskiviikkona. Vuoden 2013 tulos oli hyvä ja osakkeella käytiin vilkkaasti kauppaa päivän aikana 2 ja 2,5 Hong Kongin dollarin välillä.

Myimme aiemmin nollaksi kirjaamamme osakkeet kokonaan pois noin 2,20 dollarin keskihintaan ja saimme niistä yli 3 milj euroa käteistä.

Uskomme kirjausepäilyjen pitävän yhtiön osakkeen heikkona pidemmän aikaa, vaikka osakkeen palautuminen treidaukseen olikin hyvin miellyttävää. Yhtiö selvästikin pyrkii kaikin tavoin poistamaan ympärillään pyörivät huhut. Myyntipäätökseen vaikutti myös se, että odotamme yhtiöltä huonoa tulosta vuoden 2014 alkupuoliskolta johtuen siitä, että yhtiön tuotteita vedettiin kauppojen hyllyiltä pois alihankkijan eläingelatiiniskandaalin vuoksi.

 

 

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.