LABIXIAOXIN

Kiinalainen karkkitehtaamme on yllättäen ongelmissa. Parisen viikkoa sitten Kiinankielisessä julkaisussa epäiltiin yhtiön jakeluverkon myyntivolyymitietojen paikkansapitävyyttä ja osake sai siitä kunnolla turpiin. Viime viikolla seurasi uusi ikävä uutinen, jossa kerrottiin karkkitehtaan alihankkijan käyttäneen mahdollisesti terveydelle vahingollisia raaka-aineita myös niissä tuotteissa, joita Labixiaoxin on sillä tuotattanut. Tämän kakkosuutisen myötä myimme pois puolet osakkeistamme, ja myynnin sekä hinnanlaskun jälkeen osakkeen paino on tämän päivän salkussa vain 1,5 %. Tosin tänään osakkeen treidaus keskeytettiin tilinpäätöksen julkaisupäivään liittyvän epäselvyyden vuoksi. Seuraamme tilannetta ja toimimme sen mukaan loppujen osakkeiden osalta.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.