KK

Kiatnakin pankki julkisti perjantaina yhdistyvansa Thaimaan johtavan investointipankki Phatran kanssa. KK:lla ja Phatralla on kumpaisellakin omat vahvuusalueensa, mutta kumpikin on tahoillaan ollut porssiyrityksina hieman huonosti vaihdettuja. Yhdistymisen ehdot ovat hyvat ja onnittelinkin molempien yhtioiden johtoa hyvasta ideasta.

Uudesta yhtiosta tulee porssiin paljon mielenkiintoisempi kohde yhtenaisena ja se ei lahde kilpailemaan isojen liikepankkien markkinoille, vaan tulee kasvamaan omilla vahvuusalueillaan autokaupan rahoituksessa, investointipankkitoiminnassa etc. Osakkeiden treidaus oli keskeytettyna perjantain ja treidaus jatkuu tiistaina. Sijoittajilla on ollut aikaa mutustella uutta kuviota. Uuden liittyman arvostus on alhainen koska KK oli hieman tylsana osakkeena hyvin alhaisesti arvostettu ja se edustaa liittymasta 2/3. Liittyman jalkeen osake saattaa loytaa vertaistensa arvostuksen ja menna ylospain.

Liity postituslistalle

Lähetämme kuukausittain näkemyksiämme rahastojen ja markkinoiden kehityksestä. Saat rahastouutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Liity tästä

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ  

Haluatko lisätietoja PYN Elite –rahastosta tai asiakkuudestasi? Onko jokin asia, missä voisimme auttaa tai parantaa toimintaamme? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.